ENGLISH CROATIAN

When WB-OWNER began in 2024, we started with a single ambition. For one player to share his sporting expertise to help other players make more informed bets. We believe that this is as important today as it was in the beginning. That’s why WB-OWNER continue to be the experts in understanding what players really need to make bets that enhance their passion for the game.

It’s why we are committed to:

Maintaining our local, friendly and knowledgeable customer service.
Providing the broadest sports betting offer available.
Sharing our knowledge and insights to help you to make informed bets.
Driving for continual innovation in everything we do.
At WB-OWNER, we put players at the heart of everything we do. It is our purpose to understand what you want before you do, and we don’t waste your time with products that you don’t need. This is because we are players ourselves and it is what we would want from a brand that we trust. We are By Players, For Players.

Kada je WB-OWNER započeo 2024., počeli smo s jednom ambicijom. Za jednog igrača da podijeli svoju sportsku stručnost kako bi pomogao drugim igračima da se bolje klade. Vjerujemo da je to jednako važno i danas kao što je bilo i na početku. Zato je WB-OWNER i dalje stručnjak za razumijevanje onoga što je igračima doista potrebno za klađenje koje povećava njihovu strast za igrom.

Zbog toga smo predani:

Održavanje naše lokalne, prijateljske i obrazovane korisničke službe.
Pruža najširu ponudu sportskog klađenja.
Dijelimo svoje znanje i uvide kako bismo vam pomogli da se kladite na temelju informacija.
Poticanje stalnih inovacija u svemu što radimo.
U WB-OWNER-u stavljamo igrače u središte svega što radimo. Naša je svrha razumjeti što želite prije nego što to učinite i ne gubimo vaše vrijeme s proizvodima koji vam nisu potrebni. To je zato što smo i sami igrači i to je ono što bismo željeli od brenda kojem vjerujemo. Mi smo od igrača, za igrače.


WWW.WB-OWNER.COM